Vesna Bilman
Vesna BilmanDirektorica i voditeljica Plesne škole Diva
„Učini danas već ono što želiš, ne čekaj nego poduzmi, pruži ljubav, okruži se pozitivnim ljudima, poveži se s prirodom, neka ti sport bude ovisnost, a ples potreba“

Plesna škola Diva posluje s uspjehom od 2001. godine. Ime Diva dobila je tada po osnivačima Davoru i Vesni Bilman. Nekadašnji prvaci Hrvatske u 10 plesova (5 standardnih i 5 latinsko američkih) svoje su plesno iskustvo temeljili na svakodnevnim treninzima s vrhunskim trenerima i sudjelovanjem na brojnim hrvatskim i međunarodnim turnirima što je rezultiralo kvalitetnim plesnim umijećem.

Direktorica i voditeljica Plesne škole Diva, Vesna Bilman svoju plesnu karijeru nastavlja profesionalno od 2003. Godine kao IDTA Ballroom učitelj i sudac, a od 2004. i kao IDTA Latin učitelj i sudac. U Hrvatkoj je članica HUPTIS organizacije te Zbora sudaca i Stručnih voditelja. 2010. postaje Zumba instruktor Basic 1 licence, a 2011 i Basic 2 licence. Svoje dugogodišnje  iskustvo prikupljala je i iz knjiga, seminara, radionica i edukacije iz pilatesa, yoge, trbušnog plesa, salse, bachate, kizombe,zouka,  reggeatona, hip hopa, pa rad s ljudima i ljubav prema plesu s godinama postaju njezin životni stil.

Od 2015. pri Sportskom Učilištu – Republika Hrvatska osposobljava se kao Učiteljica sportskog i rekreativnog plesa