Plesovi

ddh
DDH – Diva Dance Healing DDH – Diva Dance Healing

DDH – Diva Dance Healing

DDH – Diva Dance Healing

iva Dance Healing originalan je program voditeljice Vesne Bilman. Program se sastoji od jednostavnog plesnog zagrijavanja, ciljanih vježbi za jačanje i istezanje strateških mišića leđa, vrata, trbuha, ramena, ruku, nogu,… te relaksacije na kraju.Trening je namijenjen svima onima kojima je Zumba preteška ili prenaporna, ako imate problema sa leđima, koljenima, glavoboljama, stresom. Možete ga i kombinirati sa Zumbom jer je mjesečna cijena od 200 kn za neograničen broj dolazaka na DDH i Zumbu. 

Voditeljica: Vesna Bilman

ujutro: četvrtak 9:30-10:30,
popodne: ponedjeljak i srijeda 18-19

 

250 kn mjesečno za neograničen broj dolazaka (dvoje iz iste obitelji plaćaju 400 kn)

cijene vrijede za sve termine DDH i Zumbe zajedno

 

irski_ples
Irski ples Irski ples

Irski ples

Irski ples

Irish Maiden je prva i jedina irska plesna trupa u Hrvatskoj, koja je zbog velikog interesa za irske plesove osnovana početkom 2006. U trupi plešu uglavnom Hrvati, a predvodi ju Paul O’Grady iz Dublina. Glavni cilj trupe Irish Maiden je zabava, uz učenje irskih plesova i upoznavanje novih ljudi. Grupa se sastaje jednom tjedno na tečaju na kojem su svi dobrodošli, čak i ako imate dvije lijeve noge! Plešemo i na terenu kad god je to moguće, a ponekad i uz glazbu uživo.

Početnici su uvijek dobrodošli, i mi smo nekad bili na početku (a često još uvijek jesmo).

Pridružite se zabavi, ili kako kažemo na irskom: Ceád Míle Fáilte ili Tisuću nam puta dobrodošli.

Voditelj: Paul O’Gradey

 

četvrtkom od 19-22h

 

 

trbusni_ples
Trbušni ples Trbušni ples

Trbušni ples

Trbušni ples

rbušni se ples smatra jednim od najstarijih plesova na svijetu, a mnogi etnolozi i antropolozi vjeruju da vuče korijene iz staroegipatske kulture. Na Bliskome Istoku ovaj ples već stoljećima predstavlja oblik društvene zabave, te je nezaobilazan dio proslava, a u njemu sudjeluju žene svih životnih dobi. Iz Egipta je potekla i profesionalna varijanta trbušnog plesa koji se zatim podijelio u niz različitih stilova, specifičnih po vokabularu pokreta, kao i po kostimima.

Trbušni ples odlikuju izolacije prsnog koša i kukova, senzualni kružni pokreti, kao i energični akcenti te različite vibracije kukovima i ramenima. Također, u plesu se koriste i rekviziti poput vela ili činelica. Ovaj je ples osobito blagotvoran za tijelo i duh. Ne postavlja dobna ograničenja te ne djeluje opterećujuće na mišićno-koštani sustav. Njime se jačaju mišići i povećava gipkost, poboljšava rad srca i pluća, smanjuje rizik od osteoporoze, a mnoge plesačice svjedoče kako im je ples pomogao da se oslobode bolova u kralježnici i zglobovima, ublažio menstrualne bolove i probavne tegobe, popravio držanje tijela i pozitivno djelovao na raspoloženje, pomažući im da prihvate svoje tijelo i probude u sebi ženstvenost.

srijeda i petak  od 19-20h