Opis

Zumba je odličan miks latinsko američkih plesova i elemenata fitnessa spojen u bezgraničnu zabavu namijenjenu svakoj dobi, spolu, rasi.Zumba nastaje u SAD-u početkom ovog stoljeća sasvim slučajno kad tadašnji učitelj latinsko američkih plesova Beto Perez zamijeni kolegu na satu fitnessa. Ubrzo Zumba postaje zarazno ludilo koje je zahvatilo cijeli svijet.

Nema boljeg načina za odmak od svakodnevnih stresova.
S obzirom da je Zumbu izumio muškarac jednako je pogodna i za muškarce i za žene.Sama činjenica da se milijuni ljudi zabavljaju na satovima Zumbe govori o njenoj učinkovitosti na naše tijelo i duh. Zumba zbližuje ljude i povezuje na pozitivan način, te i tako aktivira energiju prijeko potrebnu za normalno funkcioniranje čovjekovog tijela.

Lukavo osmišljen kardio trening osim srca trenira sve naše mišiće i dovodu tijelo u fit formu. Ogromna količina kalorija koja se sagori u jednom satu bolja je od ikoje dijete. Sve što trebate je pratiti trenera, iskopirati pokret i ludo se zabavljati. Treneri će napraviti takve koreografije koje će natjerati sve mišiće da rade, ali i da se opuštaju. Količina endorfina nakon treninga Zumbe naraste, pa se osjećate poletnije i bolje nego prije njega.

Kod nas Zumbu vodi licencirani instruktor : Vesna Bilman

Dođite i probajte!

 

Termini

 

Utorak – Četvrtak  od 19-20h

Prvi dolazak je besplatan !

 

Opcije

  • kn40
  • pojedinačni dolazak
  • kn300
  • 8 dolazaka

250 kn mjesečno za neograničen broj dolazaka (dvoje iz iste obitelji plaćaju 400 kn)

cijene vrijede za sve termine DDH i Zumbe zajedno

Kontakt

Prijavite se

Kod nas je sve vrlo jednostavno!

Skupili ste sve informacije koje ste trebali. Vrijeme je i za posljednji i najvažniji korak. Ne dvojite više niti sekunde! Čekamo Vas...

Prijavite se